Dorpsstraat 73
3641EB Mijdrecht
tel 0297 - 28 13 10
fax 0297 - 24 15 74
info@devoselektro.nl

Onze activiteiten

Watermanagement

H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht BV (kort: DVE) is al meer dan 30 jaar een autoriteit op het gebied van watermanagement in West-Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor water- en hoogheemraadschappen, gemeenten en provincies. Zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar dragen onze diensten bij aan de leefbaarheid en waterveiligheid van het Hollandse polderlandschap.

DVE onderscheidt zich door toepassing van moderne, innovatieve oplossingen in het eeuwenoude samenspel met het water. Volautomatische gemalen, slimme vispassages, autonome waterstuwen op zonne-energie en grondwaterregelsystemen zijn enkele voorbeelden van onze installaties die u tegen kunt komen tijdens uw fietstocht door het Groene Hart.

Tevens hebben we door de jaren heen de elektrotechnische installaties van verschillende zelfbedieningsbruggen en -sluizen mogen opleveren. Met behulp van deze automatisering is de opdrachtgever veel werk uit handen genomen en zijn de bedieningstijden verruimd. De zelfbedieningsovertoom over de Oostdijk bij de gemeente Buschoten-Spakenburg zien wij als een logische vervolgstap in het beter bereikbaar maken van de Nederlandse (vaar)wateren.

In 2018 wonnen wij in samenwerking met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de Water Innovatieprijs van de Unie van Waterschappen voor het project Praktijkproef Sturen met Grondwater Spengen. Met dit project wordt onderzocht of de bodemdaling in veengebieden kan worden tegengegaan door boeren het waterpeil op hun percelen te laten beheren. Minder bodemdaling is beter voor de boer, beter voor het land en beter voor het klimaat.

Voor al onze projecten geldt, dat wij kunnen ondersteunen in de gehele levenscyclus van een installatie. Denk hierbij aan het ontwerp, de realisatie en ingebruikname maar zeker ook aan service en onderhoud alsmede demontage en recycling van verouderde apparatuur die vervangen wordt. Zo dragen wij bij aan een circulair proces waarbij het welzijn van de omgeving centraal staat.

 

Besturingen

Verder maken wij besturingen voor velerlei toepassingen.

 

Datanetwerken
Ook behoort het aanleggen van datanetwerken met UTP- en glasvezelverbindingen, met bijbehorende wandgoten en patchkast tot onze activiteiten.

Laadstations elektrische auto's
Wij zijn gecertificeerd EV-Box dealer en daarom uw ideale partner voor het aanleggen van uw autolaadstation.

Voor het laden van elektrische auto's zijn er verschillende mogelijkheden. Om te beginnen het benodigde vermogen en de soort aansluiting zijn al 2 belangrijke zaken die per auto verschillend zijn. Vervolgens is uw elektrische installatie geschikt om een laadstation te voeden of moet deze worden aangepast. Daarom is het in dit geval altijd aan te bevelen om een afspraak met ons te maken waarin zulke zaken kunnen worden toegelicht waarna dan een vrijblijvende offerte gemaakt kan worden. Voor het maken van een afspraak kunt u onze gegevens vinden onder "Contact & route" hier op onze site. 

NEN 3140 keuring
Nieuwe elektrische installaties behoren te voldoen/geïnspecteerd te zijn volgens NEN 1010. Bestaande elektrische installaties moeten periodiek geïnspecteerd worden volgens NEN-EN 50110 en NEN 3140. Daarbij komt steeds frequenter de vraag of voorwaarde van een verzekeringsmaatschappij om een dergelijk inspectierapport. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. De inspectie laten wij uitvoeren door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Aan de hand van het inspectierapport kunnen wij dan de eventueel geconstateerde tekortkomingen herstellen en ervoor zorgdragen dat de installatie weer voldoet aan de veiligheideisen volgens de NEN 3140. Na herkeuring van de herstelpunten ontvangt de klant hiervan een certificaat van goedkeuring.   

Elektrotechniek
Ten slotte verrichten we allerhande elektrotechnische werkzaamheden, waaronder het aanleggen, aanpassen c.q. uitbreiden van licht- en krachtinstallaties.

Kwaliteit en communicatie
Al deze elektrotechnische installaties worden door ons, in nauw overleg met de opdrachtgever, geheel in eigen beheer ontworpen, geïnstalleerd, geprogrammeerd, gedocumenteerd en in bedrijf gesteld.

DVE is ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd, erkend leerbedrijf en aangesloten bij Techniek Nederland en lid van InstallQ.