Dorpsstraat 73
3641EB Mijdrecht
tel 0297 - 28 13 10
fax 0297 - 24 15 74
info@devoselektro.nl

Onze activiteiten

Watermanagement
Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met elektrotechnische installaties op het gebied van watermanagement. Onze klanten zijn voornamelijk (semie)overheid waaronder hoogheemraadschappen, rijkswaterstaat en gemeenten.

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor deze doelgroep volautomatische elektrotechnische installaties voor onder andere rioolgemalen, poldergemalen, bruggen, sluizen en vispassages. Ook hebben wij met verschillende klanten consignatieafspraken voor een 24/7 storingsdienst. Voor aanleg en onderhoud op het water hebben wij onze eigen werkboot. 

Bijna alle door ons gemaakte installaties zijn deze uitgerust met RTU/PLC besturingssystemen. Ook worden, op plaatsen waar geen nutsvoorziening aanwezig is, sommige kleine installaties uitgevoerd op zonne-energie.

Besturingen
Verder maken wij besturingen voor velerlei toepassingen.

Datanetwerken
Ook behoort het aanleggen van datanetwerken met UTP- en glasvezelverbindingen, met bijbehorende wandgoten en patchkast tot onze activiteiten.

Laadstations elektrische auto's
Wij zijn gecertificeerd EV-Box dealer en daarom uw ideale partner voor het aanleggen van uw autolaadstation.

Voor het laden van elektrische auto's zijn er verschillende mogelijkheden. Om te beginnen het benodigde vermogen en de soort aansluiting zijn al 2 belangrijke zaken die per auto verschillend zijn. Vervolgens is uw elektrische installatie geschikt om een laadstation te voeden of moet deze worden aangepast. Daarom is het in dit geval altijd aan te bevelen om een afspraak met ons te maken waarin zulke zaken kunnen worden toegelicht waarna dan een vrijblijvende offerte gemaakt kan worden. Voor het maken van een afspraak kunt u onze gegevens vinden onder "Contact & route" hier op onze site. 

NEN 3140 keuring
Nieuwe elektrische installaties behoren te voldoen/geïnspecteerd te zijn volgens NEN 1010. Bestaande elektrische installaties moeten periodiek geïnspecteerd worden volgens NEN-EN 50110 en NEN 3140. Daarbij komt steeds frequenter de vraag of voorwaarde van een verzekeringsmaatschappij om een dergelijk inspectierapport. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. De inspectie laten wij uitvoeren door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Aan de hand van het inspectierapport kunnen wij dan de eventueel geconstateerde tekortkomingen herstellen en ervoor zorgdragen dat de installatie weer voldoet aan de veiligheideisen volgens de NEN 3140. Na herkeuring van de herstelpunten ontvangt de klant hiervan een certificaat van goedkeuring.   

Elektrotechniek
Ten slotte verrichten we allerhande elektrotechnische werkzaamheden, waaronder het aanleggen, aanpassen c.q. uitbreiden van licht- en krachtinstallaties, hoofdzakelijk bij bedrijven.

Kwaliteit en communicatie
Al deze elektrotechnische installaties worden door ons, in nauw overleg met de opdrachtgever, geheel in eigen beheer ontworpen, geïnstalleerd, geprogrammeerd, gedocumenteerd en in bedrijf gesteld.