H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v. is een elektrotechnisch installatiebedrijf wat in 1926 is opgericht door dhr. P.W. Gille onder de naam P.W. Gille elektrotechnisch bedrijf b.v. In 1951 is het bedrijf verhuist naar de huidige locatie aan de Dorpsstraat 73 in Mijdrecht waar zich aan de straatzijde een winkel bevond voor de verkoop van wit en bruingoed met daarachter een werkplaats.  

winkel 1951

Na overname op 1 januari 2000 is de naam van het bedrijf veranderd in de huidige naam van H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v. (DVE) en toen zijn ook de winkelactiviteiten beëindigd. De werkplaats is echter gebleven en bevindt zich nog steeds achter hetzelfde winkelpand. Dit is de reden dat we op een soms wat moeilijk te vinden plaats gehuisvest zijn. U kunt ons bereiken door een smalle steeg links naast de winkel. 

2022inritbinnenplaats


DVE is een elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezighoudt met vele facetten van de elektrotechniek, waaronder:

  • watermanagement
  • industriële automatisering
  • kasten- en paneelbouw
  • licht- en krachtinstallaties
  • noodstroominstallaties
  • laadstations elektrische auto
  • NEN 3140 keuringen

 

DVE is van huis uit een allround elektrotechnisch installatiebedrijf maar heeft zich gespecialiseerd in watermanagement. Inmiddels zijn wij al meer dan 35 jaar een autoriteit op dit gebied in Midden-Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor water- en hoogheemraadschappen, gemeenten en provincies. Zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar dragen onze diensten bij aan de leefbaarheid en waterveiligheid van het Hollandse polderlandschap.

DVE onderscheidt zich door moderne, innovatieve oplossingen in het eeuwenoude samenspel met het water. Zelfbedienings-bruggen, -sluizen, -overtoom, volautomatische gemalen, slimme vispassages, autonome stuwen op zonne-energie en grondwaterregelsystemen zijn enkele voorbeelden van installaties die wij in eigen beheer ontwerpen, assembleren, installeren, onderhouden en na einde levensduur weer vervangen. 
 

DVE is ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd, een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Techniek Nederland en lid van InstallQ. 
 
Mocht u verdere informatie willen omtrent onze activiteiten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer informatie nodig? Neem dan contact op!